Back to Top

Η Ιστορία Μας

Ελληνικά

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.

2001: Ίδρυση της εταιρείας ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  ΑΕ από τους κ. Παναγιώτη Νίκα, την Οικογένεια Σπυρόπουλου (Νώντας, Ροβέρτος και Γιάννης) και τον κ. Σωκράτη Μπουζαλα.
 
2002: Έναρξη παραγωγής Φέτας σε συνεργαζόμενο τυροκομείο της Αρκαδίας

2004: Έναρξη εργασιών για την δημιουργίας μιας από τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα

2006: Ολοκλήρωση κατασκευής των εγκαταστάσεων της ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου ΑΕ.

2007: Πιστοποίηση παραγωγικών διαδικασιών από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς. (AGROCERT, ΔΗΩ, ΕΛΟΓΑΚ, HASP κα…)

2008: Παρουσίαση στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά μιας πλήρης γκάμας Βιολογικών τυροκομικών προϊόντων (φέτα, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, κατσικίσια γραβιέρα, παραδοσιακή γιαούρτι, ανθότυρο κα…) με την επωνυμία ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

2008: Παρουσίαση της επωνυμίας ΜΑΙΝΑΛΟΝ, με πλήρους γκάμα συμβατικών τυροκομικών προϊόντων ώστε να στηριχθούν οι κτηνοτρόφοι, που είναι υπό πιστοποίηση Βιολογικής κτηνοτροφίας.

2011: Αλλαγή του management και τις μετοχικής σύνθεσης της ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Η Οικογένεια Σπυρόπουλου αναλαμβάνει  τη διοίκηση και  μετοχική πλειοψηφία και μια νέα εποχή ξεκινάει για την Εταιρεία.

2012: Η ανανεωμένη ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου εισάγει ανανεωμένες συσκευασίες και νέα ποιοτικά προϊόντα.